Hänen Ylhäisyytensä joulutervehdys

Lemmikit on meidän perheessä aina otettu mukaan joulunviettoon ihan lahjojen avaamisesta lähtien. Ginnyllekin saattaa illalla löytyä jotain kuusen alta…

Jouluvalmisteluissa riittää puuhaa myös hänellä, kun pitää kaikki ihmisten tekeleet tarkistaa huolella. Eilen illalla suoritettiin piparien laadunvalvontaa.

Olen toki sanonut hänelle, että jotta saa lahjoja, pitää olla kiltisti. Tämä ei nyt ehkä ihan sataprosenttisesti ole toteutunut, mutta… yritä tuolle nyt olla vihainen, kun se on niin vietävän söpö.

Jouluna Ginnyn lempipuuhaa on joulukuusen alla lymyily, koristeiden armoton saalistus ja lahjanarun järsiminen. Hänelle on ostettu muikkuja ja kermaakin on varmaan tarjolla sitten illemmalla kun palvelusväki syö pöydässä jouluateriaansa. Nämä omat herkut tuppaavat kissalla jäämään kuitenkin vähän toisarvoisiksi, hänen kun pitää saada olla huomion keskipisteenä. Juuri eilen tästä äidin kanssa vitsailtiinkin, että meillä ei ikinä tarvitse nostaa kissaa pöydälle! Hän nousee sinne kyllä ihan itse…

Joulukuusi koristeineen ja reilusti lahjanarua! Mitä muuta sitä pieni kissa edes tarvitsee?

Tämä on Ginnyn viides joulu. Olen todella hämmästynyt siitä, että ensimmäisen neljän joulunsa aikana neiti ei ole kertaakaan kaatanut joulukuusta! Tästä lyötiinkin yhtenä vuonna jopa vetoa; äiti voitti veikkaanalla, ettei se pieni kultamussukka sitä kuusta kaada. Harmi vaan, ettei ikinä tullut sovittua, että mistä summasta vetoa lyötiin! Palkkio on siis yhä maksamatta…

Koronavuoden joulua vietetään ydinperheen kesken, ja kissahan on perheenjäsen. Vaikka tulen häntä torumaan tänäänkin vielä varmasti hyvin monta kertaa, on tämä hännäkäs kyllä yksi elämäni valopilkuista, enkä voisi kuvitella joulua ilman sitä.

Pitemmittä puheitta, Ginny lähettää kaikille lajitovereilleen ja heidän palvelijoilleen kehräävät jouluntoivotukset! Nyt otetaan rennosti, levätään ja herkutellaan. Ja toki leikitään; josko joulupukki toisi jotain uutta kivaa..?

Ihanaa joulua siis kaikille, toivottavat Ginny ja Heljä! ❤️🎄

1 vastaus artikkeliin “Hänen Ylhäisyytensä joulutervehdys”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s